Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI  M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI.

29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI  M1 ADANA ALISVERIS MERKEZI’NDE COSKUYLA KUTLANDI.

   Senfoni Orkestrasi esliginde seslendirilen “ ATATÜRK’ÜN SEVDIGI SARKILAR ve TÜRKÜLER “ ziyaretçilerden büyük begeni aldi.

    M1 Adana AVM’nin geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri bu yil da zengin ve anlamli içerigi ile Adanalilardan büyük ilgi gördü.  Açik havada aksam saat 19:00’dan itibaren “Atamiz Kalbimizde” parolasi ile düzenlenen konser günün en çok ilgi gören etkinligi oldu.  29 Ekim Persembe günü düzenlenen ve ziyaretçilerin bastan sona büyük ilgi ve begeni ile izledigi konserde;  Sef Eray Inal yönetimindeki “Çukurova Symphonic Project” orkestrasi esliginde solist Nilgün Kizilci’nin seslendirdigi “Atamizin En Sevdigi sarkilar ve Türküler” izleyicilerden tam not aldi.  Konser sirasinda platform kenarindaki “Atatürk” konulu barkovizyon gösterisi ayrica izleyicilerden büyük begeni aldi. Cumhuriyetimizin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün 58 yillik kisa yasamina sigdirdigi devrimler, yenilikler, atilimlar ile olusturdugu dev bir yasam 10 dakikalik filmde çok özel videolar ve fotograflar ile konser boyunca ziyaretçilere sunuldu.

 

29 EKIM’DE GÜN BOYUNCA  BANDO,

AVM ZIYARETÇILERINE TÜRK BAYRAKLARI M1 ADANA’DAN..

 

29 Ekim Persembe günü M1 Adana AVM’de gerçeklestirilen etkinlikler çerçevesinde gün boyunca Bando esliginde Milli Marslarimiz seslendirildi. 7’den 70’se 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nda M1 Adana AVM’ye gelen tüm  ziyaretçilere  ücretsiz Türk Bayragi dagitimi  yapildi.  

   M1 Adana AVM Müdürü Yalçin Öz : “ M1 Adana AVM olarak  her yil 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nda Ulu önderimiz Atatürk’ün biz Türk Ulusuna armagan ettigi en önemli miras olan Cumhuriyet’i anmak, bu önemli günde gerçeklestirdigimiz  anlamli etkinlikleri Adanalilar ile birlikte paylasmak gelenegimiz oldu.  

    Bu yil daha önce Adana’da gerçeklestirilmemis bir etkinlige imza attik.  Senfoni Orkestrasi esliginde Atamizin En sevdigi sarkilari ve Türküleri hep birlikte dinlemek için 29 Ekim’de M1 Adana AVM’de bir araya geldik. Çok anlamli ve güzel bir konseri ziyaretçilerimiz ile birlikte izledik.  Açik havada AVM yönetimimizin aldigi önlemleri dikkate alan ve gerek maske kullanimi ve gerekse mesafe kurallarina uyarak saglik açisindan gereken hassasiyeti gösteren tüm ziyaretçilerimize tesekkür ederiz.  “ dedi.  

   


  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı